Filteren
Alle filters wissen

Beloningsnacks

Gebruik onderstaande filter om de beste snack(s) voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Beloningsnacks van Riverwood.


Bij Riverwood heb je keuze uit een gevarieerd aanbod overheerlijke beloningssnacks. Onze snacks voor honden zijn niet alleen lekker maar ook nog…

Lees meer
12 producten gevonden


FAQ / Veelgestelde vragen

  • Honden krijgen soms te veel calorieën binnen via traktaties. Als je niet uitkijkt met de hoeveelheid traktaties die jij je hond geeft, kan er gemakkelijk overgewicht optreden. Dit is iets wat je als baasje wil vermijden!

    Je realiseert je niet altijd even goed hoeveel snacks je je hond per dag geeft. Traktaties en snacks zouden slechts 10% van de dagelijkse calorieën van een hond moeten uitmaken. Honden houden van snacks en baasjes houden ervan om hun hond te verwennen. Het is een manier om een band te creëren met je trouwe viervoeter, maar denk hierbij aan de gezondheid van je hond.

    Ook moet er worden gelet op de risico’s bij bepaalde snacks. Met name kauwsnacks kunnen gevaarlijk zijn wanneer een hond deze in zijn geheel doorslikt.  Maar ook wanneer een kauwsnack te klein is voor een hond, kan de viervoeter deze in zijn geheel inslikken waardoor er een risico is op verstikkingsgevaar. Geef kauwsnacks altijd alleen onder toezicht en houd je hond in de gaten wanneer je er een geeft! Zorg daarnaast ten alle tijden voor voldoende vers drinkwater.

  • Vrijwel alle honden zijn gek op een tussendoortje. Toch heeft elke hond zijn eigen voorkeur als het om smaak gaat. Het is de taak van jou als baasje om erachter te komen waar jouw hond precies van houdt en welke smaken zijn voorkeur hebben. Dit kun je bepalen door te kijken hoe jouw hond reageert op een snack die hij voorgeschoteld krijgt; gaat je hond er direct mee aan de slag, dan valt de snack duidelijk in de smaak! Laat hij de snack liggen of neemt je hond hem niet direct aan, dan kun je misschien beter op zoek gaan naar een andere snack.

    Wij adviseren om je hond niet te belonen met voer, maar gebruik te maken van een snack. Op deze manier krijgt je hond iets anders dan zijn normale brokken, wat een extra stimulans zal zijn om nog meer zijn best te doen. Onze krokante hondensnacks en semi moist hondensnacks zijn een ideale beloning voor je hond bij bijvoorbeeld zijn opvoeding of training. 

    Gedroogde hondensnacks worden als smakelijk ervaren bij honden en het is een avontuurlijk tussendoortje, waar jouw hond van kan genieten. Daarnaast roept de sterke geur van gedroogde snacks veelal interesse op, het is daarom van belang om snacks te kiezen met een sterk aroma.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.