Filteren
Alle filters wissen

Beloningsnacks

Gebruik onderstaande filter om de beste snack(s) voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Beloningsnacks van Riverwood.


Bij Riverwood heb je keuze uit een gevarieerd aanbod overheerlijke beloningssnacks. Onze snacks voor honden zijn niet alleen lekker maar ook nog…

Lees meer
12 producten gevonden


FAQ / Veelgestelde vragen

 • Overgewicht komt steeds meer voor bij onze geliefde viervoeters. Een teveel aan calorieën (in combinatie met weinig beweging) is hier de boosdoener van. Houdt daarom altijd rekening met de hoeveelheid snacks die je jouw hond geeft en de hoeveelheid voeding. Heb je jouw hond een dagje wat meer verwend dan normaal, verminder dan bijvoorbeeld de hoeveelheid brokken. Wanneer jouw hond langdurig teveel snacks, en daarmee te veel calorieën, krijgt kan het dier last krijgen van overgewicht. Dit wil je liever voorkomen!
  Er is een belangrijke richtlijn met betrekking tot het geven van snacks aan jouw hond: de dagelijkse hoeveelheid snacks die je jouw hond geeft mag jouw hond voorzien in maximaal 10% van zijn dagelijkse energiebehoefte.

  Ook is het belangrijk om een kauwsnack alleen onder toezicht te geven; laat je hond nooit alleen met een kauwsnack! Sommige honden schrokken zodanig dat ze een kauwsnack in één keer doorslikken. Maar een snack kan ook te klein zijn waardoor deze in zijn geheel ingeslikt kan worden. Hierdoor loopt jouw hond risico op verstikkingsgevaar.
  Wanneer je de kauwsnack alleen onder toezicht geeft, kun je deze weghalen wanneer jouw hond te gulzig is of wanneer de snack te klein is.

 • Elke hond is anders en heeft dan ook een andere voorkeur met betrekking tot de voeding en snacks. Het is de taak aan jou als baasje om erachter te komen voor welke smaken jouw viervoeter een voorkeur heeft. Dit kun je uiteraard alleen bepalen door goed te kijken hoe jouw hond reageert op een snack die hij voorgeschoteld krijgt. Gaat je hond er direct mee aan de slag, dan valt de snack duidelijk in de smaak! Laat jouw hond de snack liggen of neemt het dier deze niet direct aan, dan kun je misschien beter op zoek gaan naar een andere snack of smaak.

  Wij adviseren om je hond niet te belonen met voer, maar om gebruik te maken van een snack. Op deze manier krijgt je hond iets anders dan zijn normale brokken. Dit zal een extra stimulans zijn om nog meer zijn best te doen. Onze beloningssnacks zijn een ideale beloning voor je hond bij bijvoorbeeld zijn opvoeding of training. Ook zijn onze natuurlijke vleesstrips en vleestrainers zeer geschikt als gezonde beloning. 

  Gedroogde hondensnacks dragen bij aan een gezond gebit van jouw viervoeter en zorgen ervoor dat jouw hond zijn natuurlijke gedrag kan vertonen, namelijk kauwen. Doordat er tijdens het kauwen endorfine vrij komt, heeft het kauwen op een snack een kalmerend effect op honden.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.