Filteren
Alle filters wissen

Natvoer

Gebruik onderstaande filter om het beste voer voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Natvoer voor honden


Riverwood natvoer voor honden zit vol vlees en is 100% natuurlijk. Iedere soort natvoeding bevat 1 unieke eiwitbron waardoor het hypoallergeen is.…

Lees meer
10 producten gevonden

Heeft jouw hond een slechte eetlust?

Heeft jouw hond een slechte eetlust, dan kan goed natvoer de oplossing bieden natvoeding wordt namelijk door honden vaak als zeer smakelijk ervaren. Dit komt doordat natvoer een sterkere geur heeft dan brokken, waardoor honden met een slechte eetlust natte voeding vaak lekkerder vinden dan brokken. Daarnaast is natvoeding voor honden prima te combineren met brokken. Bovendien kan blikvoeding jouw hond een verscheidenheid aan nieuwe smaken en voedzame ingrediënten bieden.

Natvoer voor een goede hydratatie.

Riverwood natvoer draagt bij aan de hydratatie van jouw hond. Het vochtgehalte van ligt tussen de 60 en 84%. Natvoer kan daarom helpen om jouw hond gehydrateerd te houden, omdat het vochtgehalte veel hoger ligt dan dat van droogvoeding. Het verhogen van de wateropname van jouw hond helpt om belangrijke organen, zoals de nieren en de urinewegen minder te belasten.

Daarnaast zijn dieren met urinewegproblemen gebaat bij extra vochtopname. Bij deze dieren is het extra belangrijk dat ze voldoende vocht opnemen, omdat dit kans op blaasgruis, blaasstenen en blaasontsteking kan verkleinen.

Een goede oplossing voor senior honden.

Tot slot kan onze natvoeding het kauwen gemakkelijker maken voor een hond met gebitsproblemen. Met name bij oudere honden zien we dit probleem vaker. Het kan daarom helpen natvoer te geven of te mengen met brokken. Wanneer je ziet dat je hond moeite heeft met het eten van brokken kan het toevoegen van een blikje natvoer een goede oplossing zijn. Om het eten van droogvoer, eventueel in combinatie met natvoer, nog makkelijker te maken kun je ervoor kiezen om de brokken eerst even te weken in water voordat je het aan een senior hond geeft.

 

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.