Filteren
Alle filters wissen

Riverwood Bite Box

Gebruik onderstaande filter om de beste snackbox voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Riverwood Bite Box, love at first bite...

Het beste van ons snack assortiment voor honden in iedere box

Wil je jouw hond eens flink verwennen…

Lees meer
13 producten gevonden

Snackbox, kadobox, surprise box voor je hond

100% Natuurlijke gezonde hondensnacks verpakt in een voordelige box.

De Riverwood Bite Box biedt het beste op het gebied van gezonde gedroogde hondensnacks voor jouw hond.

Wil je jouw hond eens flink verwennen? Bestel dan eens de Riverwood © Bite Box met gezonde, natuurlijke hondensnacks. Bij Riverwood willen we alleen het allerbeste voor jouw hond. Daarom hebben we een assortiment samengesteld met boxen die gevuld zijn met 100% natuurlijke hondensnacks, aangepast aan de kauw behoefte van jouw hond.

Honden kauwen om lekker te ontspannen én om hun gebit, kaken en tandvlees gezond te houden. Bij Riverwood hebben we daarom een uitgebreid assortiment van natuurlijke kauwproducten. Onze Riverwood bite boxen zijn gevuld met onze bestverkopende snacks, en bieden een goede gelegenheid om jouw hond kennis te laten maken met onze gezonde snacks. De Riverwood snackboxen met overheerlijke hondensnacks die je exclusief bij ons kunt bestellen, zijn voordelig en worden altijd gratis thuisbezorgd.

Leuk cadeau voor je hond of de hond van je buren, vrienden of familie. De Riverwood snackbox voor honden is leuk om te geven, en leuk om te krijgen.

Elke Riverwood © Bite Box is zorgvuldig samengesteld aan de hand van de meest verkochte snacks uit ons assortiment. Zo bieden wij bijvoorbeeld keuze uit gevogelte box, een wild box, een snackbox voor senior honden of een box gevuld met lekkere kipsnacks. De grootte of het ras van je hond maken daarbij helemaal niet uit; de boxen met natuurlijke hondensnacks zijn geschikt voor alle honden.

De Riverwood © Bite Box maakt het je gemakkelijk om jou hond te verwennen met gezonde , natuurlijke snacks. Voor iedere hond hebben we de perfecte natuurlijke hondensnacks. Kies de box die bij jouw hond past. Onze kwaliteitssnacks zijn aangepast aan de behoefte van jouw hond en zijn daarom het ideale cadeaupakket voor honden.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.