Betalen in onze webwinkel

 

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden.

MisterCash

Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Achteraf betalen met AfterPay

Kies je liever voor achteraf betalen via AfterPay? Dan hoef je jouw bestelling niet direct op het moment van bestellen te betalen. In dat geval versturen wij jouw bestelling ook als je nog niet betaald hebt. Zodra jouw bestelling door ons is verzonden, ontvang je van AfterPay een e-mail met daarin de factuur (en betaalgegevens). AfterPay is het bedrijf dat onze achterafbetalingen verwerkt. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd deze factuur te betalen. Voor het gebruik van deze betaalmogelijkheid wordt per bestelling € 1,50 extra in rekening gebracht.

Buckaroo

Buckaroo is de partij die voor ons het betalingsverkeer van onze webshop verzorgt. Buckaroo communiceert met de verschillende banksystemen en verwerkt je betaling. Buckaroo is internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van MasterCard en Visa, en zorgt voor een correcte en veilige afhandeling van betalingen door middel van iDeal, creditcard en eventueel zelf overboeken (betalingen door middel van PayPal worden door PayPal verwerkt).

Prijzen

Alle prijzen in onze webshop staan aangegeven inclusief B.T.W. Er kan sprake zijn van 21% en 9% B.T.W.

Kortingen

Eventuele actiekortingen, zijn al in de aangegeven prijzen verwerkt. Indien je in het bezit bent van een actiecode, kan je deze invoeren tijdens het bestelproces. Kortingscodes kunnen niet worden samengevoegd.