nieuwste artikelen

Wat is beter voor een kat, natvoer of droogvoer?

Je staat in een dierenspeciaalzaak en zoekt gezonde voeding voor je kleine huistijger, maar wat moet je kiezen? De keuze uit verschillende merken is al lastig, maar eerst moet je nog bepalen of je droog- of natvoer gaat geven. Wij helpen je bij de keuze!

De voordelen van hypoallergeen kattenvoer?

Wanneer je kat last heeft van een voedselallergie of voedselintolerantie moet hij of zij over naar hypoallergeen kattenvoer. De meeste mensen hebben echter geen idee wat dit precies inhoudt. Daarom vertellen wij je in deze blog wat hypoallergeen kattenvoer is en wat de voordelen zijn.

Wat mag een kat wel en niet eten? Lees hier meer.

Een schaaltje met melk of een stukje ei geven aan je kleine huistijger. Kan dat wel? In deze blog vertellen wij jou wat een kat wel en ook zeker niet mag eten! Zodat jij je kat af en toe kan verwennen met de juiste lekkernijen.

Van puppy naar volwassen hondenvoer; wanneer en hoe?

Naarmate je hond groeit heeft hij of zij ook andere voedingsbehoeften. Puppy’s hebben ook zeker andere voedingsstoffen nodig dan volwassen honden. De vraag is alleen wanneer kan je overstappen van puppy naar volwassen hondenvoer?

Wil jij jouw hond goed hondenvoer geven? Bekijk onze 5 tips.

Het kiezen van goede hondenvoeding kan een hele uitdaging zijn. Er zijn immers zoveel verschillende merken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom gaan wij jou handvatten geven om goed hondenvoer te kiezen.

Wat is hypoallergeen hondenvoer?

Zie en hoor jij het ook steeds vaker, hypoallergeen hondenvoer? Wij krijgen in ieder geval veel vragen over dit type voer. Kom erachter wat hypoallergeen hondenvoer is en voor welke honden het essentieel is.

Waar let ik op bij het kopen van gezonde hondensnacks?

In supermarkten en dierenspeciaalzaken zijn er veel verschillende snacks te vinden. Verschil in smaak, samenstelling, kwaliteit en nog veel meer. De keuze is reuze, maar hoe weet je nou wanneer een hondensnack gezond is?

Help! Mijn hond heeft een allergie!

Heeft jouw hond een allergie? Een voedselallergie is een probleem dat steeds vaker voorkomt bij honden. Wat is geschikte voeding voor een hond met een allergie?

Wat is goed hondenvoer?

Voor je hond wil je het allerbeste. Maar wat is nou het beste hondenvoer? Welke voedingsstoffen heeft jouw hond nodig?

Overstappen op ander hondenvoer, hoe doe je dat?

Er zijn verschillende manieren om over te stappen op ander hondenvoer. Wij delen een stappenplan met je!

Is graanvrij hondenvoer beter voor mijn hond?

Is graanvrij hondenvoer beter? En wat zijn dan precies de voordelen? Wij vertellen je meer!

Wat mag een hond niet eten?

Niet alles wat wij als mensen eten is goed voor je hond. Wat mag je jouw trouwe vriend wel en niet geven? Je leest het hier.

Puppy- of Junior Large Breed voeding

Welke voeding is geschikt voor jouw puppy?

populaire artikelen