nieuwste artikelen

Waarom eet mijn hond gras?

Veel hondenbaasjes maken zich zorgen wanneer ze hun trouwe viervoeter zien ‘grazen’. Want waarom eet een hond nou eigenlijk gras? In deze blog vertellen we je er meer over.

Verlatingsangst bij huisdieren

Na een zomer vol plezier en dagelijks veel aandacht van zijn baasjes, kan het voor jouw huisdier weer even wennen zijn dat hij meer alleen thuis zal zijn. In deze blog lees je meer over verlatingsangst bij huisdieren en krijg je tips over hoe je je viervoeter het alleen thuis zijn (opnieuw) kunt aanleren.

Krabgedrag van de kat

Krabsporen op je meubilair… De kans is groot dat je hier niet zo blij mee bent. Maar waarom zet jouw kat zijn nagels in het meubilair? Lees in deze blog meer over de oorzaken en hoe je dit gedrag kunt stoppen.

De lichaamstaal van je kat herkennen

Praat jij ook altijd tegen je kat, maar zegt hij niks terug? Dan let je op de verkeerde signalen. Je kat zegt namelijk heel veel met zijn lichaam! Kom er in deze blog achter wat je kat allemaal te vertellen heeft.

Help, Mijn kat wil niet eten! Lees onze 7 tips.

We weten het allemaal, kieskeurige katten zijn eerder regel dan uitzondering. De meeste katten trekken hun neus op voor bijna alles wat je hen voorschotelt. Het kan soms een hele uitdaging zijn om geschikte voeding te vinden voor je kleine huistijger en om het dier aan het eten te krijgen.

Mijn hond eet 's ochtends niet

‘s Ochtends word je wakker en het eerste wat je doet is je trouwe viervoeter te eten geven. Hij zal immers vast honger hebben na een lange nacht. Je zet zijn bak met voer klaar, maar hij laat deze vervolgens staan. Hij eet zelfs de hele ochtend niet!

Is jouw hond een moeilijk eter? 8 tips die helpen!

De meeste honden vallen meteen aan als ze brokken zien, maar er is ook een groep honden die dat veel minder heeft. Jouw hond ook? Wij geven je 8 tips die kunnen helpen!

Help, mijn hond eet niet

Ieder baasje krijgt er wel eens mee te maken. Je hond eet niet meer! Wat nu? Een hond is niet gelijk ziek, maar kan ook andere redenen hebben om niet meer te eten.