Riverwood proefpakket

Het is natuurlijk belangrijk om de voeding te kiezen die het best past bij jouw kat of hond. Speciaal daarvoor bieden wij de mogelijkheid om een proefpakket te bestellen zodat je eerst kan proberen of je hond of kat de voeding lekker vindt voordat je een grote verpakking koopt.

Om een proefpakket te bestellen, klik je hieronder op een van de buttons.
We stellen je dan vervolgens een paar vragen over jouw hond of kat om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw trouwe viervoeter. Op basis van je antwoorden stellen wij een proefpakket voor je samen.

Proefpakket voor je hond              Proefpakket voor je kat


WAT ZIT ER IN EEN PROEFPAKKET ?

Het proefpakket voor je hond kost € 3,95 (incl. verzendkosten)
In het proefpakket voor je hond vind je de volgende producten: twee proefzakjes van 100 gram met de juiste voeding voor jouw hond, een brochure met meer informatie over onze producten en een kortingsbon voor maar liefst 10% op je eerstvolgende aankoop in onze shop. Hiermee heb je die € 3,95 snel terugverdient.

 

Het proefpakket voor je kat kost € 5,95 (incl. verzendkosten)
In het proefpakket voor je kat vind je de volgende producten: een zakje van 300 gram met de juiste voeding voor jouw kat, een brochure met meer informatie over onze producten en een kortingsbon voor maar liefst 10% op je eerstvolgende aankoop in onze shop. Hiermee heb je die € 5,95 snel terugverdient.

Reacties van onze klanten

We krijgen regelmatig feedback van onze klanten. Bij zowel kat als hond krijgen we de volgende reacties wanneer de honden en katten een tijdje op onze voeding staan:

  • Een mooie glanzende vacht
  • Een goede opname van de voedingsstoffen, en dus minder ontlasting
  • Blije en gezonde honden en katten

Riverwood brokken worden met passie gemaakt van de beste ingrediënten uit de natuur, zeker weten dat het in de smaak zal vallen !