Filteren
Alle filters wissen

Hondenbrokken

Gebruik onderstaande filter om het beste voer voor jouw hond te vinden.
Alle filters wissen
Geen filters beschikbaar
Waar is jouw huisdier allergisch voor?
Geen filters beschikbaar
Mijn huisdier:
Geen filters beschikbaar
Naar welke producteigenschap(pen) ben je op zoek?
Geen filters beschikbaar

Hondenbrokken van Riverwood.

Op zoek naar goede hondenbrokken? Bij Riverwood heb je keuze uit een breed assortiment gezonde hondenbrokken met vlees als eerste ingrediënt. Daarnaast…

Lees meer
10 producten gevonden

Hondenbrokken zonder granen en gluten

Graanvrije hondenbrokken zijn bij Riverwood de norm. Wij zijn er ons namelijk zeer bewust van dat een hond van nature een vleeseter is. Zijn darmen zijn daarom ook niet geschikt om ingrediënten zoals granen, tarwe en gluten goed te verteren. Bovendien zorgen granen vaak voor allergische reacties bij honden. Wij hebben daarom bewust gekozen voor hondenbrokken zonder granen.

Hondenbrokken met veel vlees.

Als je op zoek bent naar natuurlijke hondenbrokken met veel vlees, dan ben je bij Riverwood aan het juiste adres. Wij zijn grote voorstanders hondenbrokken met een hoog vleespercentage omdat wij geloven dat het verteringsstelsel van honden is gemaakt voor de vertering van vlees. Dierlijke eiwitten zijn gemakkelijk te verteren voor honden en bevatten daarnaast een groot scala aan essentiële aminozuren voor de dieren. Deze aminozuren zijn onder andere nodig voor de groei, de ontwikkeling lichaamsweefsel en om de spieren in goede conditie te houden.
 

Vrije uitloop vlees

Voor ons vlees maken wij  uitsluitend gebruik van ‘’vrije uitloop’’ vlees bronnen. Dit wil zeggen dat de dieren vrij rond hebben kunnen lopen waardoor zij een betere kwaliteit van leven hebben gehad. Bovendien is de spierontwikkeling bij deze dieren beter dan bij dieren die geen mogelijkheid hebben gehad om vrij te bewegen. Een betere spierontwikkeling zorgt voor een goede kwaliteit van het vlees, welke ook nog eens een heerlijke smaak geeft.

Hondenbrokken voor honden met een allergie

Riverwood heeft enkel hypoallergene hondenbrokken in het assortiment. Iedere variant bestaat uit drie unieke, hypoallergene eiwitbronnen. Met uniek bedoelen we eiwitbronnen die niet in ‘normale’ hondenbrokken voorkomen. Omdat de meeste voedselallergieën bij honden vaak gerelateerd zijn aan rund of kip, vind je deze eiwitten niet terug in onze hondenvoeding. Onze hypoallergene brok is speciaal ontwikkeld om de kans op allergische reacties bij honden te voorkomen. Heeft jouw hond een voedselallergie? Probeer dan eens een variant van Riverwood’s hypoallergene hondenbrokken

Gezonde hondenbrokken kopen?

Een gezond dieet zorgt voor een gelukkiger leven. Dit geldt ook voor het leven van je hond. Gezonde hondenbrokken bevatten veel vlees en horen vrij van granen, tarwe en gluten te zijn. Daarnaast bevatten ze geen kunstmatig toegevoegde stoffen en zijn ze gemaakt van de beste ingrediënten. Riverwood brokken voldoen aan al deze voorwaarden. Bij ons bestel je uit een gevarieerd aanbod met verschillende overheerlijke recepturen. Denk bijvoorbeeld aan brokken met hert, lam, fazant, rendier of zalm. Dus wacht niet langer en bestel jouw Riverwood hondenbrokken direct uit onze gloednieuwe shop. Op werkdagen voor 16u besteld = dezelfde dag verzonden. Achteraf betalen is bij ons ook mogelijk. 

FAQ / Veelgestelde vragen

 • Wanneer je een puppy hebt moet je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid op een andere manier bepalen dan wanneer je een volwassen hond hebt. Je hebt de volgende informatie nodig om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding te bepalen:

  • De leeftijd van je puppy
  • Het gewicht van je pup op volwassen leeftijd

  Je kunt voor het volwassen gewicht kijken naar het gewicht van een van de ouderdieren; het moederdier als je een teefje hebt en het vaderdier als je een reutje hebt. Maar je kunt het gemiddelde volwassen gewicht ook opzoeken in de rasstandaard van je hond.

  Aan de hand van onderstaand voorbeeld leggen we je uit hoe je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een pup kunt bepalen.

  We hebben een Rottweiler puppy, een reutje, van vier maanden oud. De benodigde informatie is dan als volgt:

  • Leeftijd: 4 maanden
  • Gewicht op volwassen leeftijd: 50-60 kg (gemiddeld 55 kg)

  We kijken dan in de voedingstabel in de rij (leeftijd maanden), bij 4-6 maanden, en bij de kolom (volwassen lichaamsgewicht), bij 50 en 60 kg. Een Rottweiler pup, reutje, mag dan 450 gram per dag krijgen, wanneer een gewicht van 55 kg wordt aangehouden.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.