nieuwste artikelen

Overmatig verharen bij honden: 6 oorzaken en tips!

Je kunt het verharen van een hond niet helemaal stoppen, maar met de juiste (vacht)verzorging kan het verharen wel verminderd worden. In deze blog geven we je tips!

Een nieuwe kitten in huis: wat moet je weten?

In deze blog geven we je tips die ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op de komst van jouw nieuwe kitten.

Wat zegt een hondendrol over de gezondheid van een hond?

De kleur, geur en structuur van de ontlasting van jouw hond kan je veel vertellen over de gezondheid van jouw viervoeter. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende soorten hondenpoep en vertellen we je waar je een goede hondendrol aan kunt herkennen.

Hoeveel slaap heeft een hond nodig?

Honden slapen veel meer dan wij mensen dat doen. In deze blog gaan we dieper in op de vraag hoeveel slaap een hond nou eigenlijk nodig heeft.

Een voedselallergie of -intolerantie bij een hond of kat: wat is het verschil?

Een voedselallergie of -intolerantie bij een hond hof kat: veel mensen denken dat deze termen dezelfde betekenis hebben, maar niets is minder waar. In deze blog gaan we dieper in op de verschillen.

Wat mag je een hond met diarree te eten geven?

Wat mag je een hond met diarree te eten geven en wat kun je beter even laten staan? In deze blog geven we je een aantal tips.

De gekke 5 minuten van katten

De gekke 5 minuten van katten... Waar komt dit gekke gedrag vandaan en wat kun je eraan doen? In deze blog gaan we dieper in op de verschillende oorzaken.

Hoe maak je een hondenwandeling leuker en uitdagender?

Alle honden moeten uitgelaten worden. Maar wat als je merkt dat de dagelijkse uitlaatrondes je een beetje gaan vervelen? In deze blog geven we je tips hoe je het uitlaten van je hond leuker en uitdagender kunt maken.

Hondenvoer: wat zit er nou precies in?

Wat zit er nou eigenlijk in hondenvoer? In deze blog geven we je tips hoe je kritischer kunt kijken naar de samenstelling van hondenvoedingen.

Hoe zorg je voor een goede kennismaking tussen jouw hond en kat?

Hoe kun je een hond en kat nou het beste aan elkaar laten wennen? In deze blog geven wij je tips hoe je een hond en kat het beste met elkaar kunt laten kennismaken.

Een stinkende hond: 6 oorzaken en oplossingen

Waarom stinkt een hond en wat kan je er tegen doen? In deze blog gaan we dieper in op de 6 meest voorkomende oorzaken van stinkende honden en vertellen we je hoe je dit kunt oplossen.

5 tips om een kat meer te laten bewegen

Hoe kun je jouw kat het beste stimuleren om fysiek in beweging te komen? Wij geven je in deze blog 5 tips hoe jij jouw kat meer kunt laten bewegen in huis.