nieuwste artikelen

Is jouw hond een moeilijke eter? 8 tips die helpen!

De meeste honden vallen meteen aan als ze brokken zien, maar er is ook een groep honden die dat veel minder heeft. Jouw hond ook? Wij geven je 8 tips die kunnen helpen!

Van puppy naar volwassen hondenvoer; wanneer en hoe?

Naarmate je hond groeit heeft hij of zij ook andere voedingsbehoeften. Puppy’s hebben ook zeker andere voedingsstoffen nodig dan volwassen honden. De vraag is alleen wanneer kan je overstappen van puppy naar volwassen hondenvoer?

Wil jij jouw hond goed hondenvoer geven? Bekijk onze 5 tips.

Het kiezen van goede hondenvoeding kan een hele uitdaging zijn. Er zijn immers zoveel verschillende merken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom gaan wij jou handvatten geven om goed hondenvoer te kiezen.

Wat is hypoallergeen hondenvoer?

Zie en hoor jij het ook steeds vaker, hypoallergeen hondenvoer? Wij krijgen in ieder geval veel vragen over dit type voer. Kom erachter wat hypoallergeen hondenvoer is en voor welke honden het essentieel is.

Waar let ik op bij het kopen van gezonde hondensnacks?

In supermarkten en dierenspeciaalzaken zijn er veel verschillende snacks te vinden. Verschil in smaak, samenstelling, kwaliteit en nog veel meer. De keuze is reuze, maar hoe weet je nou wanneer een hondensnack gezond is?

Help, mijn hond eet niet!

Ieder baasje krijgt er wel eens mee te maken. Je hond eet niet meer! Wat nu? Een hond is niet gelijk ziek, maar kan ook andere redenen hebben om niet meer te eten.

populaire artikelen