nieuwste artikelen

Hoe belangrijk is hersenwerk voor jouw hond?

Naast fysieke uitdaging heeft een hond ook mentale uitdaging nodig. Een leuke manier om je hond mentaal uit te dagen is in de vorm van hersenwerk. Lees in deze blog wat hersenwerk precies inhoudt en hoe jij samen met jouw hond op snuffelavontuur kan gaan.

Krabgedrag van de kat

Krabsporen op je meubilair… De kans is groot dat je hier niet zo blij mee bent. Maar waarom zet jouw kat zijn nagels in het meubilair? Lees in deze blog meer over de oorzaken en hoe je dit gedrag kunt stoppen.

Waarom krabt mijn hond? De meest voorkomende oorzaken van huid- en vachtproblemen op een rij

Iedere hond heeft wel eens jeuk waardoor hij of zij zichzelf krabt. Dit is normaal gedrag. Maar wanneer een hond zichzelf overmatig krabt, bijt of likt moet er een belletje gaan rinkelen. Maar waarom heeft jouw hond jeuk? En wat moet je doen om het op te lossen, of nog beter; hoe voorkom je de jeuk? Lees hierover meer in deze blog.

Waarom goedkoop duurkoop is als het gaat om honden- en kattenvoeding

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende merken honden- en kattenvoeding te koop. Van goedkope brokken tot wat duurdere, voor iedere portemonnee is er wel wat geschikts te vinden. Maar waar zit nou precies het prijsverschil in, waar moet een goede voeding aan voldoen en natuurlijk de belangrijkste vraag: is goedkope voeding daadwerkelijk goedkoper?

Jouw viervoeter op vakantie: alles wat je moet weten over dierenpensions

De vakantieperiode staat weer voor de deur. Helaas kan jouw huisdier niet altijd mee op pad. Dan is het fijn als je jouw geliefde viervoeter met een gerust hart naar een dierenpension kan brengen. Lees hier onze tips zodat jouw hond of kat ook goed voorbereid op vakantie kan.

Waterpret met jouw hond, maar pas op voor de gevaren!

Met warm weer kunnen jij en jouw viervoeter waarschijnlijk wel wat verkoeling gebruiken. Of je nou kiest voor zwemmen in natuurwater of spelen met water in de tuin; er liggen veel gevaren op de loer. Lees hier enkele aandachtspunten.