nieuwste artikelen

Help, mijn hond of kat heeft Giardia!

Heeft jouw hond of kat maag- en darmklachten zoals (terugkerende) diarree, braken en verlies van eetlust? Dan kan het zijn dat jouw huisdier een besmettelijke Giardia-infectie heeft opgelopen. In deze blog lees je meer over wat Giardia precies inhoudt, wat de symptomen zijn en hoe je Giardia het beste kunt behandelen.

Waarom eet mijn hond gras?

Veel hondenbaasjes maken zich zorgen wanneer ze hun trouwe viervoeter zien ‘grazen’. Want waarom eet een hond nou eigenlijk gras? In deze blog vertellen we je er meer over.

Huisdierfotografie; hoe maak je het perfecte plaatje van jouw viervoeter?

Het is niet makkelijk om een mooie foto te maken van jouw bewegende huisdier. In deze blog delen we onze tips met je voor het schieten van het perfecte plaatje.

Het belang van puppycursus

Er zijn verschillende meningen over het wel of niet naar puppycursus gaan met een nieuwe pup. In deze blog vertellen wij je waarom een puppycursus juist wél heel waardevol is.

Waarom kwijlt mijn hond?

Hoewel de ene hond meer kwijlt dan de andere hond, is overmatig kwijlen bij een gezonde hond niet de bedoeling. In deze blog lees je meer over verschillende oorzaken van kwijlen en hoe je overmatig kwijlen kunt voorkomen.

Gezondheidsrisico’s voor honden in de herfstperiode

Het is weer bijna herfst! Voor natuurliefhebbers mag de herfstperiode dan wel een mooi gezicht zijn, maar helaas is deze tijd niet geheel zonder gevaren voor onze viervoeters. In deze blog lees je wat de gezondheidsrisico’s voor jouw hond in de herfstperiode zijn.