nieuwste artikelen

De lichaamstaal van je kat herkennen

Praat jij ook altijd tegen je kat, maar zegt hij niks terug? Dan let je op de verkeerde signalen. Je kat zegt namelijk heel veel met zijn lichaam! Kom erachter wat je kat allemaal te vertellen heeft.

Wat is beter voor een kat, natvoer of droogvoer?

Je staat in een dierenspeciaalzaak en zoekt gezonde voeding voor je kleine huistijger, maar wat moet je kiezen? De keuze uit verschillende merken is al lastig, maar eerst moet je nog bepalen of je droog- of natvoer gaat geven. Wij helpen je bij de keuze!

Katten en giftige kamerplanten. Kijk goed uit!

Iedere kattenbaas heeft zijn huis leuk ingericht met kamerplanten. Maar wist jij dat sommige planten giftig kunnen zijn voor katten? Kom erachter welke planten giftig zijn, welke niet en wat je moet doen als je kat vergiftigd is.

De voordelen van hypoallergeen kattenvoer?

Wanneer je kat last heeft van een voedselallergie of voedselintolerantie moet hij of zij over naar hypoallergeen kattenvoer. De meeste mensen hebben echter geen idee wat dit precies inhoudt. Daarom vertellen wij je in deze blog wat hypoallergeen kattenvoer is en wat de voordelen zijn.

Wat mag een kat wel en niet eten? Lees hier meer.

Een schaaltje met melk of een stukje ei geven aan je kleine huistijger. Kan dat wel? In deze blog vertellen wij jou wat een kat wel en ook zeker niet mag eten! Zodat jij je kat af en toe kan verwennen met de juiste lekkernijen.

Help, mijn kat wil niet eten! Lees onze 7 tips

We weten het allemaal, kieskeurige katten zijn eerder regel dan uitzondering. De meeste katten trekken hun neus op voor bijna alles wat je hen voorschotelt. Het kan soms een hele uitdaging zijn om geschikte voeding te vinden voor je kleine huistijger en om het dier aan het eten te krijgen.

populaire artikelen