Filter uw keuze

Gedroogde hondensnacks van Riverwood.


De gedroogde hondensnacks van Riverwood  zijn een onweerstaanbare lekkernij voor iedere hond. De snacks zijn op ambachtelijke wijze gedroogd door onze meesterslagers met een passie voor het vak. De snacks zijn 100% natuurlijk en dragen bij aan het reinigen van het gebit en het gezond houden van het tandvlees. Ze vormen het ideale tussendoortje of beloning voor volwassen honden van alle rassen.  

4 producten gevonden
Riverwood Rundvlees plat 185 gram Beefmeat flat 185 gram
full star full star full star full star half full star
(2)
Riverwood Ree Oren 4 stuks Riverwood Ree oren 4 stuks
empty star empty star empty star empty star empty star
(0)
Riverwood Ree Sticks 150 gram Riverwood Ree Sticks 150 gram
full star full star full star full star full star
(12)
Riverwood Paarden sticks 150 gram Riverwood Paarden sticks 150 gram
full star full star full star full star full star
(2)

FAQ / Veelgestelde vragen

 • Wanneer we aan snacks denken, wordt er vaak gedacht aan ongezonde dikmakers. Dit is niet altijd waar, want er bestaan voor jouw hond genoeg lekkere en gezonde snacks. Een gezonde snack is onmisbaar voor jou hond, het is goed voor het gebit, handig tijdens het trainen met je hond en gewoon lekker als tussendoortje.

  Vrijwel alle honden zijn gek op een lekkere snack, een gezonde hondensnack is natuurlijk het beste voor je hond. Maar wat is nu precies een gezonde snack? Gezonde snacks bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast is de verteerbaarheid van de snack erg belangrijk, kies daarom voor een graanarme of graanvrije hondensnack met een hoog gehalte aan vlees. Op deze manier kun je jouw hond op een verantwoorde manier belonen.

 • Vrijwel alle honden zijn gek op een tussendoortje. Toch heeft elke hond zijn eigen voorkeur als het om smaak gaat. Het is de taak van jou als baasje om erachter te komen waar jouw hond precies van houdt en welke smaken zijn voorkeur hebben. Dit kun je bepalen door te kijken hoe jouw hond reageert op een snack die hij voorgeschoteld krijgt; gaat je hond er direct mee aan de slag, dan valt de snack duidelijk in de smaak! Laat hij de snack liggen of neemt je hond hem niet direct aan, dan kun je misschien beter op zoek gaan naar een andere snack.

  Wij adviseren om je hond niet te belonen met voer, maar gebruik te maken van een snack. Op deze manier krijgt je hond iets anders dan zijn normale brokken, wat een extra stimulans zal zijn om nog meer zijn best te doen. Onze krokante hondensnacks en semi moist hondensnacks zijn een ideale beloning voor je hond bij bijvoorbeeld zijn opvoeding of training. 

  Gedroogde hondensnacks worden als smakelijk ervaren bij honden en het is een avontuurlijk tussendoortje, waar jouw hond van kan genieten. Daarnaast roept de sterke geur van gedroogde snacks veelal interesse op, het is daarom van belang om snacks te kiezen met een sterk aroma.

 • Honden krijgen soms te veel calorieën binnen via traktaties. Als je niet uitkijkt met de hoeveelheid traktaties die jij je hond geeft, kan er gemakkelijk overgewicht optreden. Dit is iets wat je als baasje willen vermijden!

  Je realiseert je niet altijd even goed hoeveel snacks je je hond per dag geeft. Traktaties en snacks zouden slechts 10% van de dagelijkse calorieën van een hond moeten uitmaken. Honden houden van snacks en baasjes houden ervan om hun hond te verwennen. Het is een manier om een band te creëren met je trouwe viervoeter, maar denk hierbij aan de gezondheid van je hond.

  Ook moet er worden gelet op de risico’s bij bepaalde snacks. Met name kauwsnacks kunnen gevaarlijk zijn wanneer een hond deze in zijn geheel doorslikt.  Maar ook wanneer een kauwsnack te klein is voor een hond, kan de viervoeter deze in zijn geheel inslikken waardoor er een risico is op verstikkingsgevaar. Geef kauwsnacks altijd alleen onder toezicht en houdt je hond in de gaten wanneer je er een geeft! Zorg daarnaast ten alle tijden voor voldoende vers drinkwater.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Inschrijven voor nieuwsbrief
Inschrijven voor nieuwsbrief
Bekijk hier onze voorwaarden.