Wij zijn Riverwood


Johnson Petfoods is de naam van het bedrijf achter Riverwood. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met een oprechte passie voor gezonde voeding voor kat en hond. 

Wij zijn importeur / distributeur van gezonde voeding voor kat en hond. Onze producten worden verkocht door de betere dierenspeciaalzaken. Deze winkels zijn door ons zorgvuldig geselecteerd om hun kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service. Bij deze specialisten kan je terecht met al je vragen over al onze producten, en een goed advies krijgen over de beste voeding en gezonde snacks voor jouw hond of kat. Samen met deze kanjers zorgen wij voor het welzijn van jouw kat of hond. 

Samen werken aan het welzijn van katten, honden en hun baasjes, dat is onze missie.

Het leveren van gezonde, uitgebalanceerde honden- en kattenvoeding die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten is onze specialiteit.

Ambachtelijk

Wij geloven in gezonde dierenvoeding. Want goede voeding kan veel gezondheidsproblemen voorkomen zoals een droge, jeukende huid, een doffe vacht en hopen ontlasting. Al onze voedingsproducten bevatten verhoudingsgewijs veel vlees en zijn 100% graanvrij. Het is puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt.

Alleen de allerbeste ingrediënten

Al onze producten zijn ofwel graan arm ofwel volledig graanvrij. Wij maken géén gebruik van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. We gebruiken géén kunstmatige conserveringsmiddelen en zijn niet bereid om concessies te doen als het gaat om de kwaliteit van onze producten. 

 

Eigenwijs

Bij Johnson Petfoods zijn we best een beetje eigenwijs, en gaan we onze eigen weg. Wij werken vanuit onze eigen kracht en we geloven in onze producten. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en kijken altijd hoe het nóg beter kan. We laten ons niet leiden door hoe anderen het doen, maar volgen ons hart in alle beslissingen die we nemen, met daarbij altijd het welzijn van mens en dier voor ogen.

 

FD Gazelle Awards (6x)

De FD Gazelle Award is een prestigieuze prijs van het Financieel Dagblad, voor snelgroeiende ondernemingen. In 2020 mochten wij voor de zesde keer deze mooie award in ontvangst nemen, en daar zijn we hartstikke trots op. Maar we zijn nog trotser op ons geweldige team, want zonder hen hadden we deze awards niet kunnen behalen.

Donaties


Johnson Petfoods draagt het welzijn van dieren een warm hart toe. Daarom doneren wij regelmatig een pallet verpakkingen (met bijvoorbeeld transportschade) aan een goed doel. Denk hierbij aan voedselbanken voor huisdieren, opvangcentra en asielen. Op deze manier verspillen we niks, en helpen we baasjes (en dieren) die het om wat voor reden dan ook (tijdelijk) wat minder hebben.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.