Riverwood Smaakgarantie

Als je een aankoop doet bij Riverwood International is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 9 van de Algemene Voorwaarden). De wettelijke garantie houdt in dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten. Naast deze wettelijke garantie, bieden wij ook een unieke smaakgarantie op al onze voer producten.

Smaakgarantie

Wil je gebruik maken van onze unieke smaakgarantie, neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice. Mail naar info@riverwoodpetfood.com of bel naar 073 522 0873. 

Wat houdt de smaakgarantie in?

Vindt jouw huisdier het voer dat je bij ons hebt besteld niet lekker? Stuur het dan retour. De retourkosten (à €6,95) zijn voor eigen rekening. Je ontvangt jouw aankoopbedrag (minus de kosten van de retourzending) dan zo spoedig mogelijk terug op je bankrekening. Deze smaakgarantie is dus ideaal als je bij ons een nieuwe voeding koopt, maar wanneer thuis blijkt dat jouw huisdier jouw keuze voeding niet lekker vindt.

Wat zijn de voorwaarden van de smaakgarantie?

  • De smaakgarantie is geldig op alle varianten brokken van Riverwood.
  • De smaakgarantie is van toepassing op de lichtste (goedkoopste) variant van een voedingsproduct. Is er van één bepaald voedingsproduct bijvoorbeeld één variant van 2 kg en één variant van 12 kg in onze shop te bestellen, dan geldt de smaakgarantie enkel op de variant van 2 kg.
  • Wanneer je voer naar ons retourneert, mag de inhoud maximaal voor 20% verbruikt zijn. Voordat je een open verpakking aan ons retourneert, dien je contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail (info@riverwoodpetfood.com) of per telefoon (073 – 522 0873). Je ontvangt daarna een PostNL retoursticker.
  • De kosten voor het retour sturen van een product (€6,95) zijn voor je eigen rekening.
  • Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, controleren wij of er inderdaad niet meer dan 20% uit de verpakking is. Vervolgens ontvang je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug of indien gewenst sturen wij je een andere variant brok naar je toe. Bij een refund wordt het aankoopbedrag (min eventuele kosten van de retourzending) op je bankrekening gestort.
  • Heb je zonder Riverwood account besteld en wil je gebruik maken van de smaakgarantie, maak dan een account aan voordat je jouw pakket retourneert. Je dient een account aan te maken met het e-mail adres waarmee je de bestelling hebt geplaatst.
  • Per account mag je maximaal één keer gebruik maken van de smaakgarantie. Mocht je hond of kat het nieuwe voer wederom niet lekker vinden, dan kan je niet nogmaals gebruik maken van de smaakgarantie.

Retouradres

Riverwood International BV
Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze voorwaarden.