Filter uw keuze

Beloningssnoepjes van Riverwood.


Bij Riverwood heb je keuze uit een gevarieerd aanbod overheerlijke hondensnacks. Onze snacks voor honden zijn niet alleen lekker maar ook nog eens hartstikke gezond, graanvrij en 100% natuurlijk. Bovendien zijn drie van onze varianten hypoallergeen. Ideaal voor de hond met een voedselintolerantie of allergie. Daarbij zijn onze snacks zowel krokant als semi-moist verkrijgbaar en geschikt voor honden van alle rassen. Dus wil jij je hond verwennen met een gezonde en natuurlijke snack, kies van voor hondensnacks van Riverwood!

6 producten gevonden


FAQ / Veelgestelde vragen

  • Honden krijgen soms te veel calorieën binnen via traktaties. Als je niet uitkijkt met de hoeveelheid traktaties die jij je hond geeft, kan er gemakkelijk overgewicht optreden. Dit is iets wat je als baasje willen vermijden!

    Je realiseert je niet altijd even goed hoeveel snacks je je hond per dag geeft. Traktaties en snacks zouden slechts 10% van de dagelijkse calorieën van een hond moeten uitmaken. Honden houden van snacks en baasjes houden ervan om hun hond te verwennen. Het is een manier om een band te creëren met je trouwe viervoeter, maar denk hierbij aan de gezondheid van je hond.

    Ook moet er worden gelet op de risico’s bij bepaalde snacks. Met name kauwsnacks kunnen gevaarlijk zijn wanneer een hond deze in zijn geheel doorslikt.  Maar ook wanneer een kauwsnack te klein is voor een hond, kan de viervoeter deze in zijn geheel inslikken waardoor er een risico is op verstikkingsgevaar. Geef kauwsnacks altijd alleen onder toezicht en houdt je hond in de gaten wanneer je er een geeft! Zorg daarnaast ten alle tijden voor voldoende vers drinkwater.

  • Vrijwel alle honden zijn gek op een tussendoortje. Toch heeft elke hond zijn eigen voorkeur als het om smaak gaat. Het is de taak van jou als baasje om erachter te komen waar jouw hond precies van houdt en welke smaken zijn voorkeur hebben. Dit kun je bepalen door te kijken hoe jouw hond reageert op een snack die hij voorgeschoteld krijgt; gaat je hond er direct mee aan de slag, dan valt de snack duidelijk in de smaak! Laat hij de snack liggen of neemt je hond hem niet direct aan, dan kun je misschien beter op zoek gaan naar een andere snack.

    Wij adviseren om je hond niet te belonen met voer, maar gebruik te maken van een snack. Op deze manier krijgt je hond iets anders dan zijn normale brokken, wat een extra stimulans zal zijn om nog meer zijn best te doen. Onze krokante hondensnacks en semi moist hondensnacks zijn een ideale beloning voor je hond bij bijvoorbeeld zijn opvoeding of training. 

    Gedroogde hondensnacks worden als smakelijk ervaren bij honden en het is een avontuurlijk tussendoortje, waar jouw hond van kan genieten. Daarnaast roept de sterke geur van gedroogde snacks veelal interesse op, het is daarom van belang om snacks te kiezen met een sterk aroma.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Inschrijven voor nieuwsbrief
Inschrijven voor nieuwsbrief
Bekijk hier onze voorwaarden.